Wie zijn wij?

Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen ons bij Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen we fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd, we zijn continu bezig met:

De fiets en de fietser zo duurzaam mogelijk uit te rust met accessoires die de fiets nog functioneler, veiliger en comfortabel te maken.

Die uitdaging fascineert ons inmiddels meer dan 90 jaar. Dat heeft de nodige kennis en ervaring opgeleverd. Die kennis is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon doorgegeven. Steco is dan ook nog een echt familiebedrijf. En hoewel de naam met de jaren niet veranderd is, blijven wij en de wereld om ons heen altijd in beweging. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen in de wereld van mobiliteit.

Duurzame producten van hoogwaardig materiaal, versmolten met meer dan 90 jaar ervaring

Betrouwbaar, slim – Steco!

Betrouwbaar en slim. Dat zijn de kenmerkende eigenschappen van onze producten. Of het nu gaat om een betrouwbare bagagedragerverbreder of een innovatieve oplossing als de  ‘Buggy – Mee’, Steco staat garant voor een kwaliteitsproduct.