Veelgestelde vragen

We hebben voor jou de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat je antwoord er niet tussen, neem contact met ons op.

Advies en hulp bij kiezen (2)

Onze achter- en voordragers kun je belasten met het maximale gewicht staat aangegeven in je montagehandleiding.

  • Een achterdrager heeft een gemiddeld draagvermogen van 25 kg.
  • De voordragers hebben een gemiddeld draagvermogen van 15 kg.

Let op dat bagage aan je stuur het sturen beïnvloed.

Jazeker, een achterzitje kan op de achterdrager van Steco gemonteerd worden. Heb je een drager van een ander merk en krijg je het zitje niet achterop je fiets gemonteerd, raden we aan je om onze Universele Adapter aan te schaffen.

Door eerst de Universele Adapter op je bagagedrager te monteren, ontstaat er een nieuwe basis voor de montage van bijna alle merken kinderzitjes (Qibbel, Yepp/Thule, Polisport, enz.). We hebben deze adapter ook beschikbaar voor de E-bike (Universele Adapter E-bike).

Daarnaast raden we je aan extra stevige standaard te bestellen, zodat je fiets niet snel omvalt met het kinderzitje er op gemonteerd.  

Bestellen als zakelijke klant (2)

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze producten en/of diensten. Een offerte opvragen kun je het beste doen via de mail, we ontvangen graag de volgende informatie:

  • Contactgegevens
  • Omschrijving van het product
  • Aantallen
  • Wanneer te leveren?

Liever bellen? Bel ons op 0342 – 441 441. We zijn open van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16:30 uur en vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Steco hanteert twee verschillende levertermijnen.

Voor onze eigen productenlijn hanteren we een never-out-of-stock-beleid, je kunt je producten binnen 2-3 weken in huis verwachten.

Heb je een product op maat? We bekijken per product welke levertijd noodzakelijk is. De levertijd gaat in op het moment dat we de order hebben ontvangen en eventueel goedkeuring hebben op het geleverde sample en de tekening. De huidige leverweken die we nu gemiddeld aanhouden voor deze producten liggen tussen de 6-8 weken.

Bestellen particulier (1)

Zoek je producten uit op onze producten pagina. Heb je een product gevonden?

Op onze winkelpagina kun je de winkels vinden die onze producten verkopen. Heb je het product graag direct gemonteerd, neem contact op met de winkel voor de montage mogelijkheden.

Liever online je aankopen doen en zelf je montage regelen? Geen probleem, onze producten worden op veel sites aangeboden en op onze producten pagina vind je per product de montagehandleiding.

Veel plezier met je aankopen!

Klachten (1)

Categorie: Klachten

Onze excuses. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze producten.

Hoe nu verder?

We lossen je klacht graag op. Stuur een e-mail naar info@steco.nl of ga naar de winkel waar je het product hebt gekocht. Binnen 3 werkdagen heb je antwoord.