OEM

De Steco aanpak

Steco verkent, ontwikkelt, produceert en innoveert al bijna 85 jaar innovatieve (transport)producten. De aanpak is hierbij volledig flexibel. U schakelt Steco in voor die fase(s) waar u onze expertise en productiecapaciteiten wilt inzetten.

Verkennen

Een goed idee is het beginpunt van een succesvol product. Maar hoe komt u aan die goede ideeën, of hoe weet u of dat idee wel echt goed genoeg is? Steco denkt graag met u mee. Samen verkennen we de mogelijkheden om een succesvol product vorm te geven, of om een sterke aanvulling op uw bestaande propositie te bedenken.

Ontwikkelen

Steco ontwikkelt een idee tot een tastbaar model/prototype in twee fases. De´basic engineering´ fase, waarin we het idee uitwerken tot een 3D schets geschikt voor het maken van een prototype.

De tweede fase is het ’Detail Engineering’ waarbij van de 3D schets een tastbaar prototype vervaardigen. Deze wordt getest in onze eigen gecertificeerde testruimte. Zo zijn betrouwbaarheid en kwaliteit al in een vroeg stadium gewaarborgd.

Produceren

Met een juist model kan de productie worden gestart. We beschikken over velen ’in huis’ productiefaciliteiten. Zo beschikken we o.a. over CNC buigmachines, eigen gereedschapmakerij en een eigen epoxeerstraat. Daarnaast beschikken we over het netwerk om deze activiteiten extern aan te vullen daar waar dit efficiënter is. Efficiëntie speelt bij de productie een grote rol. Als het gaat om supply chain optimalisatie denkt Steco ook in dit stadium met u mee over slimme, kostenefficiënte oplossingen. Uiteraard voldoen al onze producten aan de REACH richtlijnen.

Innoveren

Naast het verkennen, ontwikkelen en produceren van volledig nieuwe oplossingen, denken we graag ook mee over bestaande producten en processen. Er is tenslotte altijd ruimte voor verbetering. Steco adviseert graag over hoe bestaande producten efficiënter en slimmer kunnen, of beter kunnen worden afgestemd op de mogelijkheden vandaag de dag. Kortom, Steco werkt graag samen. Van het allereerste idee tot een volledige productie, verkoop en een optimale inrichting van de supply chain.