Breng je eigen product op de markt!

Je wilt je product laten produceren. Maar dan wel op een efficiënte manier en voordelig. En het liefst onder één dak. Je wilt niet voor elke stap een ander bedrijf inschakelen. Daarom nemen wij je het hele proces uit handen. Voor elk project hebben wij de juiste machine. En de juiste vakspecialisten.

De Steco aanpak

Steco verkent, ontwikkelt, produceert en innoveert al bijna 85 jaar innovatieve (transport)producten. De aanpak is hierbij volledig flexibel. Je schakelt Steco in voor die fase(s) waar je onze expertise en productiecapaciteiten wilt inzetten.

Verkennen

Een goed idee is het beginpunt van een succesvol product. Steco denkt graag met je mee. Samen verkennen we de mogelijkheden om een succesvol product vorm te geven, of om een sterke aanvulling op jouw bestaande propositie te bedenken.

Ontwikkelen

Steco ontwikkelt een idee tot een tastbaar model/prototype. In de eerste fase maken we de 3D-tekening, daarna vervaardigen we een tastbaar prototype.

Produceren

Met een juist model kan de productie worden gestart. Het product wordt in de fabriek geproduceerd en geassembleerd. Steco denkt mee met jou over slimme, kostenefficiënte oplossingen. Uiteraard voldoen al onze producten aan de REACH richtlijnen.

Onze uitgebreide productie mogelijkheden lees je op onze website stecomanufacturing.nl

Duurzaam en lokaal geproduceerd.

Iconische beleving Steco

Innoveren

Naast het verkennen, ontwikkelen en produceren van volledig nieuwe oplossingen, denken we graag ook mee over bestaande producten en processen. Er is tenslotte altijd ruimte voor verbetering. Steco adviseert graag over hoe bestaande producten efficiënter en slimmer kunnen, of beter kunnen worden afgestemd op de mogelijkheden vandaag de dag. Kortom, Steco werkt graag samen. Van het allereerste idee tot een volledige productie, verkoop en een optimale inrichting van de supply chain.

Onze tevreden klanten